oopjurken

Op deze pagina ziet u de doopjurken die Doopkleding Boutique voor u kan maken. Het kan voorkomen dat een bepaalde stof of kant niet meer aanwezig is. In overleg met u gebruiken wij dan ander materiaal. Uiteraard kunnen wij de jurk ook helemaal naar uw wens ontwerpen. Ook is het mogelijk om van bijvoorbeeld uw trouwjurk een mooie doopjurk te maken.

Wilt u meer informatie over onze jurken? U kunt contact opnemen doormiddel van het sturen van een e-mail naar ronellakoedam@hotmail.com en bel ons op telefoonnummer 06-53 13 63 73. Hierbij graag de naam van de jurk vermelden.

Door op de foto te klikken wordt deze vergroot in een nieuw scherm.


Doopjurk

oopjurk

Van trouwjurk naar doopjurk

Dit is een trouwjurk geweest, waar een doopjurk van gemaakt is. Deze jurk heeft een ruime rok en de stof is soepel vallend. Ook bij deze jurk is veel mogelijk. Het kant van de trouwjurk is ook in deze doopjurk verwerkt. Ook dat kan met diverse mogelijkheden.
Doopjurk
Doopjurk Bernice

 

Doopjurk

oopjurk

Van trouwjurk naar doopjurk

Ook deze jurk is gemaakt van een trouwjurk. Zie foto's voor de mogelijkheden.


Doopjurk
Doopjurk

 

Doopjurk Bernice

oopjurk Bernice

Doopjurk ‘Bernice' is gemaakt van een wit-satijnen onderstof met daarover een prachtig bewerkt bloemenkant. Het pasje is voorzien van schattige roosjes en een grote satijnen strik. De onderrand van de bovenrok is afgewerkt met een mooi kantje. Bovengenoemde details kunnen op bestelling aangepast worden. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 75,-

Doopjurk Bernice
Doopjurk Bernice

 

Doopjurk Hanneke
Doopjurk Hanneke

oopjurk Hanneke

Doopjurk ‘Hanneke' is gemaakt van een wit katoenen stof. Het is een kort model jurk met de sluiting aan de voorkant van het pasje. Op het pasje zitten enkele mooie details zoals de schattige roosjes. De onderrand van de bovenrok en onderrok zijn beide afgewerkt met een mooi randje. Doordat de bovenrok opgenomen is worden deze beide randjes zichtbaar. De jurk heeft korte mouwtjes en ziet er daarom erg luchtig uit. Eventueel is het mogelijk om een bijpassend broekje bij te bestellen.

Vanaf € 55,-

Doopjurk Hanneke
Doopjurk Hanneke

Doopjurk Ilse
Doopjurk Ilse

oopjurk Ilse

Doopjurk ‘Ilse' is gemaakt van een creme-satijnen onderstof met daarover een prachtig bewerkt bloemenkant. Het pasje is voorzien van een mooie satijnen strik, die zwierig over de jurk heen hangt. De onderrand van de bovenrok is afgewerkt met eveneens een satijnen bandje. De satijnen onderrok heeft dezelfde lengte als de bovenrok maar dit kan op bestelling aangepast worden. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 80,-

Doopjurk Ilse
Doopjurk Ilse

Doopjurk Jennifer
Doopjurk Jennifer

oopjurk Jennifer

Doopjurk ‘Jennifer' is gemaakt van echt zijde met op het pasje een mooie bewerkt kant. Verder is het pasje voorzien van een mooi roosje en een prachtig kraagje. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 80

Doopjurk Jennifer
Doopjurk Jennifer

Doopjurk Kristel
Doopjurk Kristel

oopjurk Kristel

Doopjurk ‘Kristel' is gemaakt van een witte mooi bewerkte broderie stof. Het pasje is V-vormig met een mooie lange strik. Aan de onderrand bevindt zich een brede ruche welke het geheel erg mooi maakt. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 65,-

Doopjurk Kristel
Doopjurk KristelDoopjurk Lisanne
Doopjurk Lisanne

oopjurk Lisanne

Doopjurk ‘Lisanne' is gemaakt van een creme-satijnen onderstof met over het pasje een mooi bewerkt bloemenkant. Dit is hetzelfde bloemenkant als bij de doopjurk ‘Ilse' Het pasje is voorzien van een klein fijn strikje. De onderrand van de jurk is afgewerkt met brede strook van weer hetzelfde bloemenkant. Mooi zijn de drie opstiksels onderaan en aan de zijkant van het mouwtje. Een heel mooi detail boven een kinderhandje. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen. Vanaf 85,-

Doopjurk Lisanne
Doopjurk LisanneDoopjurk Marijke
Doopjurk Marijke

oopjurk Marijke

Doopjurk ‘Marijke' is een mooie jurk gemaakt van een crème stof. Een prachtige jurk met veel details. Erg mooi om te zien hoe de ‘balletje' die aan de onderrand van het mouwtje zitten op het handje van de baby vallen. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 85,-

Doopjurk Marijke
Doopjurk MarijkeDoopjurk Naomi
Doopjurk Naomi

oopjurk Naomi

Doopjurk ‘Naomi' is een lange doopjurk gemaakt van een mooie bewerkte stof. Het heeft een lang pasje met mooie rechte mouwtjes. Langs het mouwtje een grappig kantje wat aan de onderrand van de jurk weer terugkomt. Een mooi geheel. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 90,-

Doopjurk Naomi
Doopjurk Naomi


Doopjurk Olivia
Doopjurk Olivia

oopjurk Olivia

Doopjurk ‘Olivia' ziet eruit als een wat kortere doojurk maar heeft een mooie doorzichtige lange bovenrok. Ook de mouwtjes hebben een mooi dubbel effect. Aan het kraagje zit een mooie ruche welke bij de rand van het pasje weer terugkomt. Een mooie jurk, vooral voor in de zomer. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 80,-

Doopjurk Olivia
Doopjurk Olivia
Doopjurk Quincy
Doopjurk Quincy

oopjurk Quincy

Doopjurk ‘Quincy' is gemaakt van een ietwat gekreukte onderstof met daarover een prachtig bewerkte doorzichtige kante stof . Het V-vormige pasje met daaraan een mooie strik maken het een mooi geheel. Aan de achterkant bevindt zich de grappige sluiting met drie schattige strikjes. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 95,-

Doopjurk Quincy
Doopjurk Quincy
Doopjurk Sanne
Doopjurk Sanne

oopjurk Sanne

Doopjurk ‘Sanne' is gemaakt van een creme-satijnen onderstof met daarover een prachtig bewerkt bloemenkant. Het pasje is voorzien van een prachtige strik die zowel voor als achter gestrikt kan woren. De bovenrok schijnt erg door waardoor de satijnen onderstof goed tot zijn recht komt. De mouwtjes van deze doopjurk zijn heel bijzonder. Een kort satijnen mouwtje met daaraan een gedeelte bloemenkant. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Doopjurk Sanne is niet meer leverbaar met dit kant. Vraag naar de mogelijkheden

Vanaf € 110,-

Doopjurk Sanne
Doopjurk SanneDoopjurk Tamara
Doopjurk Tamara

oopjurk Tamara

Doopjurk ‘Tamara' is gemaakt van een creme-satijnen onderstof met daarover een prachtige bewerkte kante stof. Het pasje is gedeeltelijk van satijn alsook kant gemaakt. De onderrand van de bovenrok is afgewerkt met een mooi kantje. De satijnen onderrok komt 20 cm onder de bovenrok uit, wat een mooi effect geeft. Uiteraard kan dit naar eigen wens aangepast worden. Bijzonder is ook op het voorpand dat de kante stof zowel horizontaal als verticaal is gebruikt. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 85,-

Doopjurk Tamara
Doopjurk Tamara


Doopjurk Ulrike
Doopjurk Ulrike

oopjurk Ulrike

Doopjurk ‘Ulrike' is een prachtige bewerkte doopjurk gemaakt van een wit/creme stof. Door de ophaaltjes aan de onderrand komt er een stukje van de onderstof naar voren wat een mooi effect geeft. Het pasje is voorzien van glimmende knoopjes die leuk passen bij de glimmende kraaltjes en sierlijke opstiksels van de jurk. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 80,-

Doopjurk Ulrike
Doopjurk Ulrike
Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Yasmin

Doopjurk ‘Yasmin' is gemaakt van een prachtige witte broderiestof. De jurk heeft een kort pasje waarvan het detail terugkomt in de onderrand van de jurk. De geschulpte rand geeft een heel mooi effect aan deze jurk. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 80,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Roza

Doopjurk ‘Roza' is gemaakt van prachtig crèmekleurig zijde. Het pasje is voorzien van een biesje, wat leuk is afgewerkt met strikjes. De rok, de mouwen en het mutsje zijn afgewerkt met kant en een biesje. De lengte van deze jurk is ongeveer 70 centimeter.

Vanaf € 95,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin


Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Noah

Doopjurk ‘Noah' is gemaakt van taftzijde met opstiksels. Het pasje is voorzien van een V-vormig halsje. De pofmouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. De rok is afgewerkt met verticale stiksels. Aan de onderkant van de rok is een brede schulprand, afgewerkt met kant. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Doopjurk Noah is niet meer leverbaar met dit kant. Vraag naar de mogelijkheden.

Vanaf € 115,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin


Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Ronella

Doopjurk ‘Ronella' is gemaakt van crèmekleurig zijde. Het pasje is voorzien plooitjes en is in het midden met kraaltjes geborduurd. Dit is ook terug te vinden op de mouwtjes, op het mutsje en aan de onderkant van de rok. Aan de zijkant van het pasje zijn met kraaltjes bloemetjes geborduurd. Het geheel is afgewerkt met een fijn kantje. Deze jurk heeft een glad mouwtje. Bovengenoemde details kunnen op bestelling aangepast worden.

Vanaf € 125,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Zwaantje

Doopjurk ‘Zwaantje' is een jurk van taftzijde met organza. Het pasje is met organza en kant afgewerkt. De roosjes op het pasje zijn naar eigen keuze. De bovenrok valt open en is met kant afgewerkt. De pofmouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij de jurk kunt u een, met organza en kant afgewerkt mutsje bestellen.

Vanaf € 90,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Gerrita

Doopjurk ‘Gerrita' is een korte jurk van crèmekleurig taftzijde, met daar overheen een langere jurk van organza, afgewerkt met roosjes. Ook de mouwtjes zijn kort, met daaroverheen een lange mouw van organza. Het pasje is van taftzijde, hier kunnen naar eigen keuze roosjes op. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje van organza bestellen.

Vanaf € 75,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Carola

Doopjurk ‘Carola' is gemaakt van wit taftzijde, waarbij veel gebruik is gemaakt van kant. Het pasje heeft een half ronde overslag van kant. De rok heeft middenvoor een kanten baan, ook de onderkant van de rok is afgewerkt met kant. De kanten mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 85,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Wietske

Doopjurk ‘Wietske' is gemaakt van soepel vallende crème stof. Op het pasje en aan de onderrand zijn plooitjes, waartussen kant is gemaakt. Ook aan de rand van de gladde mouwen is kant verwerkt. Bij deze jurk is een mutsje verkrijgbaar met plooitjes, waartussen kant is verwerkt. De rok van deze jurk is gevoerd. De lengte van deze jurk is een meter.

Vanaf € 95,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Vanesse

Doopjurk ‘Vanesse' is gemaakt van katoen. De jurk is gemaakt volgens het model van een mantel. Van voren is de jurk open, waardoor de katoenen onderjurk zichtbaar is. De jurk heeft een kort bovenlijfje. De randen van de bovenjurk zijn afgewerkt met een smal kantje, evenals het bovenstukje en de mouwtjes. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 80,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Thea

Doopjurk ‘Thea' is gemaakt van een dunne katoenen stof. Onder aan de rok is een band van kant verwerkt. Dit kant vindt u ook terug bij het pasje en aan de onderkant van de mouwtjes. Het halsje heeft een kraagje en een satijnen bandje met een strikje. Het mutsje is met kant afgewerkt. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 80,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin


Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Marleen

Doopjurk ‘Marleen' is gemaakt van soepel vallende stof. Het pasje is afgewerkt met plooitjes en kant, het midden van het pasje is geborduurd met kraaltjes. Langs het halsje zit een kanten kraagje, dit kant vindt u ook terug aan de mouwtjes. Aan de onderkant van de rok zijn plooien gemaakt, waaronder een schulprand zit. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 95,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Annetta

Doopjurk ‘Annetta' is gemaakt van taftzijde met geborduurd organza. Langs de hals zit een biesje. Deze jurk kan gemaakt worden met een ruche aan de voorzijde. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen. Deze jurk kan ook in het wit gemaakt worden.

Vanaf € 80,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Emmily

Doopjurk ‘Emmily' is gemaakt van taftzijde en geborduurde witte organza. Langs de hals en bij het mutsje een mooie ruche. De mouwtjes kunnen d.m.v. een lintje aangepast worden aan de grootte van de baby. De lengte van deze jurk is ongeveer 70 centimeter.

Vanaf € 75,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

oopjurk Jorina

Doopjurk ‘Jorina' is een crèmekleurige jurk van taftzijde, met daar overheen een jasje van kant. De mouwtjes zijn glad en afgezet met een biesje. Door de openvallende bovenrok, is een mooie onderrok met een rand van kant te zien. Dit kant ziet u ook terug in het mutsje. Deze doopjurk kan in verschillende maten besteld worden. Bij deze jurk kunt u naar eigen wens een mutsje bestellen.

Vanaf € 95,-

Doopjurk Yasmin
Doopjurk Yasmin

 

 

© Marlien van den Enk