ooppakjes

Op deze pagina zijn enkele dooppakjes van Doopkleding Boutique te vinden. Uiteraard kunnen wij ook een dooppakje helemaal naar uw wens maken. Wilt u meer informatie over dooppakjes? U kunt contact opnemen doormiddel van het sturen van een e-mail naar ronellakoedam@hotmail.com. Hierbij graag de naam van het pakje vermelden.

Door op de foto te klikken wordt deze vergroot in een nieuw scherm.

Dooppakje Chris

ooppakje Chris

Dooppakje ‘Chris' bestaat uit twee delen. Een ‘tuinbroekje' en een jasje. Leuke details zijn de zakjes op de voorkant en het schattige kraagje. Stoer zijn de wijde pijpjes onderaan het broekje. Dit dooppakje kan in verschillende maten besteld worden.

Zijde vanaf € 75,-

Stof vanaf € 55,-

Dooppakje Chris
Dooppakje ChrisDooppakje Daan
Dooppakje Daan

ooppakje Daan

Dooppakje ‘Daan' is gemaakt van een prachtige crème stof en is voorzien van een prachtig gilet. Het gilet heeft een prachtige dubbelknoopse sluiting, afgewerkt met een satijnen rand. Erg leuk is het kraagje wat over de gilet heen valt. Dit dooppakje kan in verschillende maten besteld worden.

Vanaf € 55,-

Dooppakje Daan
Dooppakje DaanDoopjurk Yasmin

ooppakje Sem

Dooppakje ‘Sem' is een tweedelig pakje. Het broekje is voorzien van stoere galgen. Het blousje heeft de sluiting achter op de rug. Dooppakje 'Sem' is in verschillende stofjes en maten voor u te maken.

Vanaf € 55,-
Dooppakje Arjan
Dooppakje Arjan

ooppakje Arjan

Dooppakje ‘Arjan' is een mooi tweedelig pakje. Het jasje heeft een schuine overslag sluiting, welke met lintjes vast gemaakt wordt. De randen van de broek en het jasje zijn netjes afgewerkt met een bandje. Dit dooppakje kan in verschillende maten besteld worden.

Vanaf € 55,-


© Marlien van den Enk